Banner_Dudas

Compartir pis a Palma

Consells per a compartir pis

Davant la dificultat de trobar lloguers assequibles a Palma, molts de joves opten per a compartir pis.

🏠 Però, la convivència no sempre és un camí de roses! 🌹

Aquí t'oferim consells útils per a una experiència de compartir pis a Palma, Mallorca o les Balears:


Consells legals per a compartir pis a Palma, Mallorca o a les Illes Balears 

Assegura't de tenir protecció legal, ja que la convivència no sempre és un camí de roses. 🏡

📝 Signa un contracte d'arrendament 📝: 

  • En mudar-te a un pis compartit, és bàsic signar un contracte d'arrendament.
  • Aquest document ha d'incloure detalls com la durada del contracte ⏳, el lloguer mensual 💰, les despeses compartides (com consums i taxes) 💡 i les clàusules de no compliment 🚫, entre d'altres.
  • Tenir un contracte sòlid et proporciona seguretat i claredat legal.

📝 Tipus de contractes d'arrendament en compartir pis:

  • ➡️ Contracte d'arrendament conjunt: en aquest tipus de contracte, tots els companys de pis hi figuren com a cotitulars, juntament amb l'arrendador. Cada inquilí té l'obligació de complir les responsabilitats d'un inquilí i és corresponsable davant l'arrendador de qualsevol incompliment del contracte.
  • ➡️ Subarrendament: es dona quan acordes el contracte directament amb un altre inquilí del pis. Assegura't d'obtenir l'autorització adequada del propietari per a evitar problemes legals.
  • ➡️ Contracte d'habitació: aquest contracte s'utilitza quan llogues una habitació en un habitatge compartit amb el propietari. Assegura't que el contracte especifica clarament els detalls, com l'habitació llogada, la durada, el preu i el mètode de pagament del lloguer, i les responsabilitats de les dues parts. 

🚪Amb aquests consells legals, podràs assegurar-te una experiència de compartir pis sense preocupacions a Palma, Mallorca o a les Illes Balears.


Consells per a una convivència fantàstica al teu Pis Compartit:

  • Tria sàviament els teus companys de pis 🤝: abans de mudar-te, pensa en la teva personalitat i en les teves preferències. Ets una ànima tranquil·la o un esperit sociable? Tria companys que encaixin amb tu.
  • Sigues realista sobre la temporalitat ⏳: recorda que aquesta experiència és temporal. Comunica quant de temps planeges quedar-t'hi i permet que els altres es preparin per a canvis.
  • Respecta la privadesa i l'ordre 🚪: cada habitació és un santuari privat. Manté les àrees comunes (cuina, bany) netes i ordenades per a un ambient feliç.
  • Parla de doblers i despeses 💰: abans de començar, acorda com es dividiran les despeses. El més comú és dividir-les a parts iguals. També, decideix com gestionareu les factures i les despeses compartides.

El teu nou habitatge compartit t'espera! 🌞🏘️✨

 


Pisos compartits a Palma:

🌐 Borsa d'habitatge de la UIB

🌐 Badi

🌐 Fotocasa

🌐 Idealista

🌐 Mil anuncios

🌐 Pisocompartido

 

 

 

 

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?consulta'ns

Publicador de continguts

Actualitat sobre Habitatge

Publicador de continguts