Banner_Treball

Com crear una empresa o negoci a Palma

Com crear una empresa o negoci a Palma

On em poden assessorar gratuïtament?

Si voleu posar en marxa el vostre propi negoci o empresa, us recomanam alguns serveis gratuïts que us assessoraran sobre els tràmits que heu de fer, la forma jurídica més adient, les subvencions, el pla d'empresa, etc.

☀️PalmaActiva

El Servei d'Atenció a l'Emprenedor de PalmaActiva us ajuda durant tot el procés que dura la creació de la teva empresa: xerrades informatives, assessorament, informació fiscal, ajudes, etc.

PalmaActiva - Punt PAE

☀️IDI

L’IDI com a Agència de Desenvolupament Regional (ADR) té com a objectiu impulsar el desenvolupament de l’activitat econòmica i empresarial a les Illes Balears, amb criteris de competitivitat, sostenibilitat, reequilibri territorial i sectorial, posant a disposició dels emprenedors i de les empreses, especialment de la micro, petita i mitjana empresa, la informació i els mitjans necessaris per a la seva implantació i per millorar la seva gestió i augmentar la seva competitivitat, bé directament, bé mitjançant la coordinació i la col·laboració amb altres entitats públiques i privades que persegueixin objectius afins. 

☀️Cambra de Comerç de Mallorca

Corporació de dret públic, col·laboradora de les administracions públiques, dedicada a prestar serveis a les empreses. Promou el desenvolupament econòmic sostenible, representa i promociona el teixit empresarial i defensa l'interès general.

☀️ ISBA SGR

Línies d'aval per a emprenedors. Ajudem a aconseguir i millorar el finançament mitjançant la concessió de garanties avalant les propostes davant els principals bancs i caixes, permetent als emprenedors, autònoms i pimes l'accés al finançament en les millors condicions del mercat.

☀️CAEB

Assessorament d'empreses. La Confederació d'Associacions Empresarials de Balears és l'organització més representativa de les Balears i defensa els interessos generals dels empresaris de les Illes Balears davant de tots els centres de decisió i poder.

☀️ Mallorca Activa

Nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l'activació del teixit productiu de l'illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l'emprenedoria i el creixement empresarial.


Xarxa de Serveis Públics Empresarials de les Illes Balears:

🔗La Xarxa de Serveis Públics Empresarials de les Illes Balears està formada per un conjunt d’entitats públiques, de l’àmbit local, insular, autonòmic i estatal, que es reuneix de manera periòdica per coordinar les actuacions, i actualitzar informació sobre nous serveis i activitats dirigides a empreses i a persones emprenedores.

A la xarxa, també hi col·laboren corporacions, associacions i fundacions que ofereixen serveis gratuïts per a la creació de projectes empresarials.

Coneix les entitats que et ajudar amb el teu projecte.


Espais de Co-working a Palma:

Aquí teniu un directori actualitzat d'altres llocs, despatxos, sales, locals que us poden ser útils a l'hora de posar en marxa el vostre negoci.

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?consulta'ns

Publicador de continguts

Actualitat sobre Treball

Ofertes de treball

Ofertes de treball

Data darrera modificació: 17 de juliol de 2023

Publicador de continguts