Publicador de continguts


Descomptes especials en transport públic


21 de juny de 2024

Una de les notícies esperades d’aquest estiu és el llançament dels descomptes en transport públic per a viatjar els pròxims mesos.

Joves d’entre 18 i 30 anys, teniu descomptes extraordinaris de fins al 90% per a desplaçaments en transport públic tant dins d’Espanya com per tot Europa, per a explorar noves ciutats i viure experiències durant l’estiu.

 

Beneficis dels descomptes

Els descomptes en el transport públic Estiu Jove 2024 són una iniciativa que et facilita tarifes reduïdes i et permet gaudir d’esdeveniments culturals, visites, platges, i altres activitats, sense haver de suportar totes les despeses de transport. És el teu bitllet per a connexions interurbanes, cosa que amplia considerablement les opcions per a explorar diferents destinacions durant l’estiu.

 

Detalls i característiques dels descomptes

Els descomptes s’apliquen a bitllets senzills i d’anada i tornada amb trens i autobusos de titularitat estatal, així com en els passis Interrail que compris per a viatjar entre l’1 de juliol i el 30 de setembre de 2024.

Des de viatges de cap de setmana fins a aventures per tot Europa, la flexibilitat i l’estalvi que ofereixen aquests descomptes són ideals per a explorar de manera econòmica i sostenible.

El Passe Interrail Global Pass i els descomptes significatius en serveis ferroviaris de mitja distància i alta velocitat se sumen a la possibilitat de viatjar amb fins un 90% de descompte en alguns serveis d’autobús; també amplia les opcions per a planificar escapades tant dins Espanya com fora.


 

Procés per a obtenir el descompte i condicions d’ús

Per a beneficiar-te d’aquests descomptes, has de seguir un procés concret. T’has de registrar prèviament a la plataforma https://veranojoven.transportes.gob.es, verificar que en compleixes els requisits i obtenir un codi personalitzat. Aquest codi únic és el que hauràs d’introduir en la compra dels teus bitllets.

El registre, l’has de fer almenys 24 hores abans de la compra del primer bitllet. Un cop fet es generarà un codi únic, que has de presentar a l’hora de comprar els bitllets amb descompte a qualsevol empresa de transports inscrita. Pot ser que les teves dades estiguin pendents de validar, ja que no sempre es completa immediatament i has d’esperar que et notifiquin per correu electrònic o SMS la teva sol·licitud.

És important destacar que hi ha condicions específiques per a l’ús d’aquests descomptes, com la limitació en la quantitat de viatges d’anada i tornada per dia i el compliment dels terminis mínims de cancel·lació de viatges. Especialment cal complir els requisits d’edat (nascuts entre l’1 de gener de 1994 i el 31 de desembre de 2006, inclòs) i nacionalitat espanyola o residència legal a Espanya.

 

La teva connexió

S'ha de destacar, a part del benefici econòmic, el valor que tenen aquests descomptes per a motivar-te a visitar i compartir esdeveniments i experiències amb més joves en altres territoris. I ho fas de manera sostenible i amb opcions còmodes i ecològiques.

Ara que ja saps com obtenir el teu descompte, la teva única preocupació serà triar la destinació. Saps on aniràs?


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts