Publicador de continguts


Estiu actiu: activitats de lleure 2024


12 de maig de 2024

Ei, joves de Palma! L’estiu és aquí i amb ell arriben un munt d’oportunitats per a passar-ho bé, aprendre i començar noves amistats.

A Mallorca tenim una gran varietat d’activitats de temps lliure que provocaran bons records.

Campus esportius: Si et consideres fan de l’esport, aquesta és la teva activitat. Des del futbol fins al surf, hi ha campus esportius per a tots els gusts. Imagina’t entrenant-te amb professionals, jugant partits amb antics rivals, fent exercici i gaudint del bon temps.

Campus culturals i artístics: També pots treure el teu costat creatiu, amb activitats de pintura, ball, teatre o fins i tot música. Qui sap, potser descobreixes una nova passió!

Escoles d’estiu: Es programen activitats de temps lliure on passar-t’ho bé i aprendre al mateix temps. Jocs a l’aire lliure, tallers i sortides amb amics t’esperen. Prepara’t per a viure aventures inoblidables!

Campaments juvenils: Imagina’t algunes d’aquestes activitats, afegint-li també les nits. Les acampades són opció per a passar uns dies fora de casa passant-ho bé amb activitats i amics.

Camps de voluntariat: També pots viure una experiència apuntant-te a activitats de voluntariat, prop o lluny de casa, fent un bé per a la comunitat. Per exemple neteja de platges, repoblació d’arbres o ajuda a persones necessitades.

Aquesta recopilació d’activitats estarà disponible a la pàgina web de PalmaJove. Així que, joves, preparau-vos per a un estiu inoblidable. Teniu el ventall per a agafar l’activitat que més us motivi.

 

CAMPUS ESPORTIUS I CULTURALS

 

ESCOLES D'ESTIU

 

- CAMPAMENTS

 

- CAMPS DE VOLUNTARIAT


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts