Publicador de continguts


Activitat: Ni cuidadores, ni silenciades, som potència il·limitada


27 de febrer de 2024

🎉 A PalmaJove estem emocionats d'anunciar una activitat especial en commemoració del Dia Internacional de la Dona: "Ni cuidadores, ni silenciades, som potència il·limitada".

Aquest esdeveniment no només cerca celebrar la inestimable contribució de les dones en diversos sectors professionals, sinó també oferir un espai de diàleg i aprenentatge per a les nostres joves 👩‍🎓.

Ens enorgulleix comptar amb la participació de dones pioneres en àrees com la gestió d'empreses , la instal·lació professional  i l'art del tatuatge. Cadascuna d'elles compartirà la seva trajectòria, enfrontant desafiaments i superant-los, amb l'objectiu d'inspirar i motivar a les futures generacions.

L'activitat està dissenyada per ser un fòrum obert, on les joves tindran l'oportunitat de fer preguntes i obtenir consells pràctics sobre qualsevol tema del seu interès. Volem que sigui un espai on es fomenti la curiositat, l'aprenentatge i l'empoderament femení.

Per fer aquest esdeveniment encara més especial, oferirem un espai de cafè per a els/les assistents. És una excel·lent oportunitat per socialitzar, intercanviar idees i, per descomptat, gaudir d'un bon mos juntes. I el millor de tot, és completament gratuït 🆓!

Aquest esdeveniment està dirigit a tota la comunitat i especialment a joves interessadxs en ampliar els seus horitzons i aprendre de les experiències de dones exitoses en els seus camps.

📅 Detalls de l'Esdeveniment:

    - Data: 6 de març
    - Hora: 18:00 hores
    - Lloc: PalmaJove
    - Entrada: Gratuïta (Aforament limitat, es recomana confirmar assistència)


Per confirmar assistència o per obtenir més informació, pots escriure al 📱 696 483 325 o enviar un correu electrònic a 📧 sexconsulta@palmajove.es.

No perdis l'oportunitat d'unir-te a nosaltres en aquest esdeveniment inspirador! Juntes podem crear un futur on les veus de les dones siguin escoltades i valorades en tots els àmbits de la societat 🌍.


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts