Publicador de continguts


Acampesport d'estiu


19 d’abril de 2024

S'han obert les inscripcions per a les colònies esportives del Consell de Mallorca. Són unes estades a la Colònia de Sant Pere (Artà), al Casal de Sant Guillem i Sant Antoni. Durant l'Acampaesport es fan activitats esportives diàries, jocs i activitats d’aventura, amb la supervisió de monitors. S'hi poden apuntar infants i joves de 8 a 17 anys.

Aquest estiu hi haurà 11 torns, entre els mesos de juny i setembre. L'activitat comença en diumenge i acaba en dissabte.

Participar en l'activitat té un cost de 189 euros per persona i cobreix les activitats esportives i de temps lliure, la pensió completa, l'assegurança i les despeses de gestió.

Si t'interessa aquesta activitat les preinscripcions es fan entre el 19 d'abril i el 28 d'abril a les 9 h. En la preinscripció es poden triar fins a 5 torns per tal a aspirar a aconseguir plaça en un. Entre totes les sol·licituds es farà un sorteig de les places disponibles. A partir del 6 de maig s’enviarà un missatge electrònic a les famílies que hagin obtingut plaça amb les instruccions detallades per al pagament.

En tens tota la informació i els formularis al

👉 web d'Acampaesport del Consell de Mallorca

 


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts