Publicador de continguts


Subvencions per a la promoció i la difusió del producte de Mallorca


18 de juny de 2024

Oberta la convocatòria de subvencions per a la promoció i la difusió del producte de Mallorca
Les associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre ja poden sol·licitar subvencions per a la promoció i la difusió del producte de Mallorca.

El termini per a presentar sol·licituds està obert i finalitza el 8 de juliol de 2024.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és finançar projectes que fomentin el reconeixement i el consum del producte local mallorquí al llarg de 2024. Les iniciatives s'han de dur a terme entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2024. No hi ha límit territorial per a l'execució del projecte, sempre que l'entitat executant tingui domicili a Mallorca i el projecte se centri en la promoció del producte local.

Les entitats interessades han de complir certs requisits, com estar legalment constituïdes, tenir domicili fiscal i social a Mallorca, i estar al dia amb les seves obligacions econòmiques amb el Consell de Mallorca, entre altres.

Per a més informació i conèixer els detalls específics de la convocatòria, se'n poden consultar les Bases a través del següent enllaç: consulta les bases de la convocatòria.

Aprofita aquesta oportunitat per a contribuir al reconeixement i el consum dels productes mallorquins. Presenta la teva sol·licitud abans del 8 de juliol! 


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts